top of page
kontoravvikling oslo

Kontoravvikling

Uforpliktende befaring
Tømming og bortkjøring
Demontering/montering 
Miljøvennlig kildesortering
Makulering av dokumenter

Avvikling og tilbakestilling av gamle lokaler

Skal bedriften avvikle gamle kontorlokaler hjelper vi dere med rydding, tømming og tilbakestilling av kontorlokalene. Vi jobber med både timepriser og fastpris etter avtale.

​Nesten uansett hva du skulle trenge å tømme så er dette noe vi kan hjelpe deg med. Vi kan få alt ut fra der du ønsker det, hvor du kan videre bestemme deg for om det skal flyttes, mellomlagres eller kastes.

avvikling av kontor

Med oss blir tømming til en drøm

Vi kan også bistå med møbelmontasje der vi demonterer alt av møbler som enten skal flyttes til et nytt sted, selges, kjøp av brukte kontormøbler eller gjenvinnes.

 

Blant annet kan vi hjelpe deg med følgende:

    ● Tømme lager

    ● Tømmer kontorlokaler

    ● Tømme butikklokaler

    ● Eller tømme det meste av bygg eller områder

    ● Bedriftslager for mellomlagring av kontorutstyr

    ● Demontering av møbler, veggfaste gjenstander

    ● Bortkjøring av avfall

    ● Enkle håndverkertjenester som maling av kontorlokaler, sparkling etter tv, monitorer o.l.

tilbakestilling og tømming av kontorlokaler

Prossessen med kontoravvikling

Når bedriften skal flytte til et nytt kontor eller legges ned, det er mye å planlegge. For eksempel må esker merkes, møbler demonteres, vegger muligens males og avfall kastes. Jo mer en dykker ned i flytteprosessen, jo flere oppgaver ser ut til å dukke opp.

Derfor er det lurt å ha erfarne folk i denne prosessen. Da slipper dere en å støte på overraskelser. Det kan blir til flere timers ekstra arbeid, tid en sjelden har til gode i hektiske perioder.

Planlegg godt hvem som skal gjøres og når det skal flyttes og hvordan den overordnede prosessen skal gå. Vi er et byrå med stor erfaring som kan hjelpe deg med kontoravvikling gjennom alle de tjenestene du trenger. 

bottom of page