top of page
tømme kontor. Kontoravvikling

Tømming av Kontorlokaler

Uforpliktende befaring
Tømming og bortkjøring
Bærehjelp og ryddehjelp 
levering til fretex
Privat og Bedrift
Miljøvennlig kildesortering
Demontering/montering 
Makulering av dokumenter
SKJEMA FOR TILBUD

Vi hjelper med tømming av kontor

Enten om man skal flytte, bli kvitt inventar eller skal pusse opp så må rom tømmes. Dette kan kreve mye tid og energi, men heldigvis kan vi hjelpe deg med denne jobben til en veldig rimelig pris.

tømming av kontor og lokaler

Med oss blir tømming til en drøm

Nesten uansett hva du skulle trenge å tømme så er dette noe vi kan hjelpe deg med. Vi kan få alt ut fra der du ønsker det, hvor du kan videre bestemme deg for om det skal flyttes, mellomlagres eller kastes.

 

Blant annet kan vi hjelpe deg med følgende:

    ● Tømme lager

    ● Tømmer boder

    ● Tømme kjeller

    ● Tømme loft

    ● Tømme hele eller deler av bolig

    ● Tømme kontor

    ● Eller tømme det meste av bygg eller områder

rydde og tømme leilighet

Stort, smått, tungt eller lett. Vi tømmer det

For oss spiller det ikke særlig stor rolle hva du trenger å tømme, for det meste kan vi håndtere for deg. Dette kan gjøre ditt liv mye enklere, hvor du sparer både tid og energi. Samtidig er det mye man bør være forsiktig med når man skal flytte på det, som store og tunge gjenstander

Kast ikke bort tid på å organisere alt selv

Når man skal flytte på ting blir man fort sittende fast i forskjellige ting fordi man ikke vet helt hvor man skal gjøre av de eller man blir sittende å tenke på alt som er relatert til en gjenstand. Det er ikke unormalt at det rett og slett kan bli overveldende. Her kommer ekstern hjelp som oss særdeles godt til nytte. For vi kommer nøytralt inn og tar hånd om alt for deg. Det vil si at vi organiserer alle eiendeler og pakker alt på en fornuftig måte. Hvor erfarne folk vil kunne systematisk få kontroll på alt og gi deg orden i ting. Så når du skal pakke dette ut igjen vil det bli mye enklere å få kontroll selv som du kanskje ikke hadde før.

Det handler ikke bar om tid dersom du skal flytte alt

Om du ikke bare skal tømme en plass, men også ønsker å flytte dette til en ny lokasjon så kan dette bli krevende. For først og fremst som nevnt over kan man gjerne bli sittende fast i småting mens man skal pakke dette sammen. Enten dette skulle være fordi man mimrer eller at man ser etter en grunn til å prokrastinere. Dette er noe som kan ta mye av din energi som du sikkert heller vil bruke på noe annet

kontoravvikling og kontorflytting

Bli kvitt alt du ikke ønsker med søppeltaxi

Det er ikke uvanlig at når man går gjennom ting at man finner ut at det er mye man ikke trenger eller har levd ut sin livstid. Da er gjerne dynga neste stopp for det som du vil bli kvitt. Heldigvis tilbyr vi også søppeltaxi, hvor vi henter det du vil bli kvitt og sørger for at det blir tatt med til der det er best egnet. Skal man selv håndtere dette så vil du ikke bare bruke tid på transport til nærmeste avfallsplass, men man må også belage seg på at man må vente litt. I tillegg kan åpningstider være veldig begrenset, hvor vi håndterer det mens du kan gjøre det du ellers gjør i hverdagen. Det kan også være at ting må til forskjellige lokasjoner for korrekt resirkulering og dette er noe vi har kontroll på. Om du skulle ha mye gjenstander eller byggmasse så kan det også være en løsning med leie av en container. Hvor man kan ha den stående noen dager og alt som ikke trengs kan slenges i. Her kan vi hjelpe deg med å organisere levering av container, samt at vi kan også hjelpe deg med å tømme den for alt du ønsker å bli kvitt.

 

Factbox: Det kan være lurt å bruke anledning når man først skal tømme noe til å bli kvitt det man ikke trenger. Så når du ser på ting før det skal pakkes, så tenk gjerne; “Når kommer jeg egentlig til å bruke dette?”

Rydding og bortkjøring av søppel – vi kildesorterer, og kjører søppel og avfall til avfallstasjonen

Innimellom kan det du ikke trenger hjelpe andre

Når man først skal tømme en plass for ting finner man gjerne ut at det er mye man ikke trenger å ha. Her er det gode muligheter for å hjelpe andre der ute som kan dra nytte av disse tingene slik at du ikke får dårlig samvittighet over å kaste ting. I Norge har vi utallige organisasjoner som alltids trenger ting, enten til seg selv eller til de som står litt vanskeligere stilt i sitt liv. Hvor klær er som regel enklere å gi bort gjennom fastsatte containere til organisasjoner som Frelsesarmeen eller Blå Kors. Så dette er noe det ofte er overflod av. Derimot så er det normalt et behov for alle andre slags gjenstander. Her kan vi hjelpe deg med å gi møbler, andre artikler fra ditt hjem eller rekvisitter fra kontoret et nytt hjem. Så sjekk gjerne hva som trengs hos organisasjoner nær der du bor.

Anchor 1

Send en bestilling eller forespørsel her:

Fyll ut skjemaet og motta et uforpliktende tilbud eller ring 96729303

Tjenester:
bottom of page